OPU/ICSI voor een prikje bij De Brabander - Stal d...

Nouvelles

OPU/ICSI voor een prikje bij De Brabander - Stal de Muze

De fokkerij evolueert en dat doet Stal de Muze naar goede gewoonte ook. In de beginjaren van kunstmatige inseminatie was Stal de Muze van de partij, later waren we ook pioniers op het vlak van embryotransplantatie. Een logische volgende stap is het aanbieden van OPU/ICSI aan onze fokkers. 

Het is dan ook met de nodige trots dat we ons OPU/ICSI-programma hierbij wereldkundig maken. We werken hiervoor samen met de referentie inzake OPU/ICSI: het Italiaanse Avantea. Alles werd reeds met succes getest op onze eigen merries. Hoog tijd dus om onze fokkers hier mee van te laten profiteren.

Het basisidee is eenvoudig en betaalbaar. De fokker betaalt een forfait voor het prikken en vervolgens een saldo per gelukt embryo. Dat saldo is inclusief dekgeld.

Dat gezegd zijnde verduidelijken we graag dat je via onze OPU/ICSI-service onbeperkt toegang hebt tot onze eigen hengsten, denk daarbij aan Nabab de Rêve, Vigo d’Arsouilles, Bamako de Muze, Elvis Ter Putte en vele anderen. Daarnaast bieden we ook beperkt toegang tot een aantal exclusieve hengsten zoals Baloubet du Rouet, Darco, Emerald van ’t Ruytershof, Kashmir van Schuttershof, Heartbreaker, Clinton, Berlin en ga zo maar door. Het spreekt voor zich dat we ook ons uiterste best doen om voldoende draagmerries beschikbaar te hebben om gelukte embryo’s in te planten volgend seizoen.

Het OPU/ICSI seizoen start midden september 2022 en loopt tot mei 2023. Al deze diensten gebeuren enkel op afspraak.

Meer details vind je in onze OPU/ICSI-overeenkomst. Deze kan je hier vinden. 

Bij vragen kan je uiteraard ook altijd contact opnemen via de geijkte kanalen (telefoon / Facebook / e-mail / Whatsapp).

Hopelijk tot binnenkort!
Familie De Brabander – Stal de Muze

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top