Loading...
FINALE PAVO HENGSTENCOMPETITIE - MOORSELE

Nieuws

FINALE PAVO HENGSTENCOMPETITIE - MOORSELE
Gisterenavond werd in het Zilveren Spoor in Moorsele de finale van de Pavo Hengstencompetitie powered by Emerald gereden. Na vijf manches en een finale is nu bekend welke hengsten zich eindwinnaar van deze competitie mogen noemen. 

De reeks voor vierjarigen kent 10 winnaars, die allen 180 punten verzamelden. Onder deze 10 vinden we Karline De Brabander met L'Hermes de Muze en Lector v/d Bisschop, Walter Lelie met Gino H en Leipheimer van 't Verahof en ook nog Jan Vermeiren met Le Blue Diamond van 't Ruytershof.

Bij de vijfjarigen haalden 9 hengsten het maximum van de punten en beslisten de uiteindelijke titelstrijd in een extra barrage. Walter Lelie en El Torreo de Muze wisten zich ook te plaatsen voor deze barrage, maar door een verstand tussen paard en ruiter kwam Walter ten val wat spijtig genoeg de uitsluiting betekende. Met Kasanova de la Pomme kreeg Walter 1 foutje in de basisomloop.

In de groep van de zesjarigen kon Jonsaunier DH zijn leiderspositie vasthouden. Hij won het eindklassement voor Breemeersen Just Biscuit. Op een knappe 3e plaats eindigde Jimmy Vermeulen met Denzel van 't Meulenhof die ook nu weer dubbel 0 was.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top