Loading...
OLYMPISCHE FLETCHA & KARIN DONCKERS IN 1000 ZONNEN...

Nieuws

OLYMPISCHE FLETCHA & KARIN DONCKERS IN 1000 ZONNEN OP TV één
Intussen hebben onze eventingruiters België verlaten richting Rio de Janeiro. Vier jaar lang stond alles in het teken van Rio2016 en volgende week is het eindelijk zo ver! Vanaf maandag 1 augustus tot en met vrijdag 5 augustus, elke dag om 19u40, kan je de laatste voorbereidingen van beide meervoudige Olympische eventingruiters volgen in de rubriek "Wordt vervolgd" van "1000 zonnen". De dag na de laatste uitzending start de competitie op zaterdag 6 augustus.
 
Tijdens de Olympische Spelen is de discipline eventing de eerste hippische discipline die van start gaat op zaterdag 6 en zondag 7 augustus met de dressuurproeven. Maandag 8 augustus staat de cross-country op het programma en dinsdag 9 augustus zal de afsluitende jumping doorgaan.
 
1000 zonnen heeft Karin Donckers en Joris Vanspringel gevolgd in hun voorbereidingen richting de Olympische Spelen te Rio tijdens een jumpingtraining met Dirk, de internationale wedstrijd te Luhmühlen, trainingen/dagelijks werk thuis, in de quarantaine en nog veel meer. Kortom, we krijgen een unieke blik achter de schermen!


Fletcha van ‘t Verahof is een zoon van Vigo d’Arsouilles uit de volbloedmerrie Southern Queen (v. South Gale xx) en is in eigendom van het trio Joris De Brabander, Carl Brouckaert en Karin Donckers.

 
We wensen Karin Donckers met Fletcha van't Verahof en alle andere Belgen die in actie komen in Rio, alvast veel succes toe!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top