Girlpower in Valence

Nieuws

Girlpower in Valence

Een derde plaats in de GP3* was de kers op de taart van een succesvol concours in Valence voor Andres Vereecke en Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z). Ze werden eerder ook al tweede in het 1.50m. In de GP2* sprong Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) naar plek vijf onder Koen Vereecke, nadat ze in een rubriek 1.45m ook al de vijfde plaats in de wacht sleepten.

Nog in Valence reed Sadri Fegaier naar plaats zes in de GP3* met Manchester van ’t Paradijs (v. Elvis Ter Putte). Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve) was goed voor een vijfde plaats in een proef 1.50m onder Rik Hemeryck. Melanie Cloarec en Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) snelden naar de vijfde plek in een rubriek 1.45m.

CSI4*/CSI5*

Op het wereldbekerconcours in La Coruna eindigde Le Blue Diamond van ’t Ruytershof als zevende in een proef 1.50m onder Olivier Philippaerts. Nayel Nassar en El Conde (v. Filou de Muze) pakten de achtste plaats in de GP5* van Thermal.

In een rubriek 1.50m in Wellington sprong Lacey Gilbertson zich in de kijker met Karlin van ’t Vennehof (v. Fantomas de Muze). Ze eindigden vierde.

Oliva

Madison Jamison en At First d’Authuit (v. Nabab de Rêve) scoorden een vijfde plek in een proef 1.45m in Oliva. In het 1.40m was er een vijfde plaats voor Carla Mateu Rapinat met Vriendinneke van de Lentamel Z (v. Vigo d’Arsouilles).

Een derde plaats was het verdict voor Joanne McGlory en Guinot Di Nocciola (v. Vigo d’Arsouilles) in een proef 1.40m op het CSI1*. Eenzelfde resultaat was er voor Carlos Borho Giron op Esprit de l’Esprit Z (v. Elvis Ter Putte).

Riyadh

Voor Ahmed El Naggar en Bali de L Heribus (v. Vigo d’Arsouilles) was er een zevende plaats in de GP3* van Riyadh. Nisse Lüneburg en Nebraska van ’t Vianahof (v. Elvis Ter Putte) waren goed voor een vierde plek in een rubriek 1.45m.

Lichtenvoorde

Topresultaat voor Tamara Klop met Happy Handsome (v. Elvis Ter Putte) in de GP2* van Lichtenvoorde. Ze snelden naar plaats zeven. In het 1.45m sprong Bas Moerings naar plaats drie op Kivinia (v. I’m Special de Muze).

Overige

Brice Grugeon veroverde een derde plaats in de GP2* van Barcelona met Do It de Clamens (v. Malito de Rêve). In het Italiaanse Ornago tot slot, was er een vijfde plek voor Giulia Levi en Van Dutch Z (v. Vigo d’Arsouilles) in een 1.40m-rubriek.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top