Jonge Bamako’s maken indruk

Nieuws

Jonge Bamako’s maken indruk

Steeds meer nakomelingen van Bamako de Muze lopen in de kijker. In Sharjah sprong de achtjarige Pjotr van de Kruishoeve (v. Bamako de Muze) naar de zege in de GP2* onder de Ier David Simpson. In diezelfde proef werd Nicola Pohl overigens achtste met Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte). In Lier maakte de negenjarige Iashin Sitte (v. Bamako de Muze) indruk met een zesde plaats in de GP2* en een vijfde plek in een rankingproef onder Pascale Haep.

In Gent sprong Kasanova de la Pomme overigens voor het eerst dit jaar opnieuw een internationale wedstrijd. Als voorbereiding op het komende outdoorseizoen was hij meteen nul in het 1.30, het  1.35m en het 1.40m met uiteraard Koen Vereecke. Karline deed het telkens nul in het CSI1* met Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) en Istina Esqui (v. I’m Special de Muze).

Vigo

Ook van Vigo d’Arsouilles zit er weer een veelbelovende lichting aan te komen. Martin Fuchs en de negenjarige Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles) grepen de derde plaats in een GP 1.50m in Vejer de la Frontera. De eveneens pas negenjarige Vroom de la Pomme Z (v. Vigo d’Arsouilles) was op zijn beurt goed voor de derde plaats in de GP2* van Valencia met Bronislav Chudyba in het zadel.

I’m Special de Muze

Ook I’m Special de Muze genereerde heel wat buzz met zijn nafok. In Vejer de la Frontera werd William Walker tweede in een rubriek 1.45m op I’m Specials zoon I’m Special The One AK. In diezelfde proef eindigde O’Special de Corlato, moeder van onze veelbelovende vijfjarige Special Star de Corlato, op plaats zeven. In Oliva waren Interstar B (Noora von Bülow) en Oechie K (Petra Heikkinen) aan zet in de 1.40m-rubrieken.

Vejer de la Frontera

Eveneens in Vejer de la Frontera, werden Fernando De Los Santos Garcia en zijn intussen achtienjarige Fidux (v. Malito de Rêve) tweede in het 1.40m en Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez schreef een proef 1.45m op zijn naam in het zadel van London Times PS (v. Nabab de Rêve).

Oliva

Jérôme Guery verkeerde in grootse doen met Juristo van het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte) in Oliva. Het duo won een rankingproef en eindigde derde in een andere rubriek 1.45m. Carlos Borho Giron (Esprit de l’Esprit Z, v. Elvis Ter Putte) en Nadja Peter Steiner (Harry KM v. Scendro) scoorden in het 1.40m. In de GP2* van Oliva noteerden we nog een zesde plaats voor Julien Epaillard op Chana de Valème (v. Nabab de Rêve).

Wellington

Molly Ashe Cawley en Loukas de la Noue (v. Malito de Rêve) maakten het mooie weer op de WEF met een derde plaats in de GP2*. Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof) sprong naar plaats vier in een proef 1.50m met Jos Verlooy.

Overige

Het concours in Vilamoura leverde Francisco Rocha een vierde plaats op in een rubriek 1.45m op Lanzarote de Muze (v. Clinton). In het Mexicaanse San Miguel de Allende was er een 1.40m-zege voor Elvanto PS (v. Elvis Ter Putte) onder het zadel van Jaime Azcarraga. Jane Richard tot slot, sprong naar een vierde plaats in een proef 1.45m in San Giovanni in Marignano op Victorio des Grez (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top