Hengstencompetitie WEN Azelhof Lier (19/2/2010)

Nouvelles

Hengstencompetitie WEN Azelhof Lier (19/2/2010)
Karline De Brabander & Ponsee V en Kurt De Clercq met Figo de Muze blijven foutloos in de proeven voor jonge hengsten op de WEN te Lier.

Tijdens de druk bezette hengstenproeven op de Winter Equestrian Nights in het Azelhof in Lier zetten Karline De Brabander & Kurt De Clercq mooie resultaten neer.

Bij de 4-jarige paarden toonde Karline met Ponsee V (V: A Pickachu de Muze) dat deze hengst over heel veel kwaliteiten beschikt en was zij dan ook één van de 9 combinaties die foutloos bleven.

Bij de 5-jarige paarden sprong Figo de Muze (V: Vigo d'Arsouilles) onder Kurt De Clercq een fantastische ronde en was hij één van de 17 combinaties die een foutloos parcours aflegden.

Bij de zesjarigen kreeg Karline met Elvis ter Putte (V: Diamant de Semilly) 1 foutje op de dubbel waardoor ze net buiten de prijzen vielen. De bonte hengst Eddy Wally (V: Querlybet Hero) kreeg een fout op de voorlaatste hindernis en werd nog 7e in deze proef. Ook Kurt De Clercq met Erco van 't Roosakker & Emerald van 't Ruyttershof konden zich niet plaatsen voor de barrage.

Bij de 7-jarige paarden behaalde Rob De Bruin met Dulf vd Bisschop dan weer een heel knappe tweede plaats.

In analogie met de Zangersheide Sires, organiseerde de WEN ook zijn Sires voor oudere hengsten. Karline zette met Bamako de Muze (V: Darco) als eerste een foutloze basisomloop neer en eindigde uiteindelijk op een knappe 9e plaats.


Foto : Karline met Ponsee V

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top