CYCLUS JONGE PAARDEN AALTER 14-16/5/2010)

Nouvelles

CYCLUS JONGE PAARDEN AALTER 14-16/5/2010)
Jonge paarden Stal de Muze doen het opnieuw goed in de cylus voor jonge paarden te Aalter.

Dit weekend was er de cyclus voor jonge paarden in het Oostvlaamse Aalter.

Bij de 4-jarige paarden was Karline De Brabander met Ponsee V (V: A Pickachu de Muze) foutloos en met Geneve de Muze (V: Vigo d'Arsouilles) kreeg ze 1 fout.

Bij de 5-jarige paarden was Philippe Lejeune met Filou de Muze (V: Stakkato) ook deze maal weer foutloos. Ook Kurt De Clercq met Fetard de la Pomme (V: Querlybet Hero) en Fleur de Muze, Thomas Senne met Farfelu de Muze (V: Quel hero de Muze), Bernardo Matthias met Farfelu de la Pomme (V:Vigo d'Arsouilles) maakten geen enkele fout.

Bij de 6-jarige paarden was Kurt De Clercq met Erco van 't Roosakker (V: Darco) foutloos in de 2e fase . Ook Karline en Elvis Ter Putte (V: Diamant de Semilly) maakten geen springfout, maar kregen jammer genoeg 1 puntje tijdfout in de 2e fase. Verder zette ook Walter Lelie met Everlychin de la Pomme (V: Malito de Reve) de 0 op het scorebord.

Bij de 7-jarige paarden eindigden Thierry Goffinet met Dirjud de Muze 4e en Walter Lelie met Daytona de Muze 12e na een foutloze barrage.



Ondertussen konden we Karline en Bamako de Muze (V: Darco) ook aan het werk zien op de wedstrijd in Herselt. In de Grote Prijs op zondag eindigde ze 7e nadat ze 2 fouten kregen in de barrage.


Foto : Kurt De Clerc met Erco van 't Roosakker

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top