CSI*** CANTELEU (24-27/6/2010)

Nouvelles

CSI*** CANTELEU (24-27/6/2010)
Succesvol weekend voor paarden Stal de Muze op de CSI*** Canteleu.

Dit weekend was er de internationale jumping in het Franse Canteleu. De paarden en fokproducten van Stal de Muze zetten alvast mooie resultaten neer.

Op donderdag was Karline De Brabander met Erco van 't Roosakker (V: Darco) 8e in een proef voor 6-jarige paarden nadat ze foutloos waren in een barema A met ingesloten barrage.

Op zaterdag eindigden Karline en Bamako de Muze op een knappe 5e plaats in een proef 1.50m na een foutloze barrage. De overwinning ging naar Julien Epaillard met Commissario voor Frank Schillewaert en Koen Vereecke.

In de krachtproef vinden we de Franse ruiter Cedric Bellanger met Walloon de Muze (V: Nabab de Reve) op een 2e plaats ex-aequo nadat ze een fout kregen op de muur van 2.13m! De overwinning ging naar de Franse ruiter Jean-Marie Martin met Johny Boy II die als enigste foutloos over deze hoge muur ging.

In de Grote Prijs op zondag kreeg Karline jammer genoeg 1 foutje + 1 tijdfout en dit met Bamako de Muze. De overwinning ging naar de Britse ruiter Tim Stockdale met FD Kalico Bay voor de Franse amazone Penelope Leprevost en als 3e de Engelse ruiter Dan Neilson met Attack (V: Nabab de Reve).

Ook Philippe Lejeune en Querlybet Hero maakten hun wederoptreden op internationaal niveau. De combinatie maakte geen enkele fout over het hele weekend en behaalde enkele ereplaatsen in de proeven 1.40m.

En last but not least eindigden ook Patrice Delaveau en de merrie Sauterelle de la Pomme (For Pleasure x Narcotique de Muze) 2e in een proef 1.35m op zaterdag.



Foto : Karline De Brabander & Bamako de Muze

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top