KVB JONGE PAARDEN GESVES - DAG 3

Nouvelles

KVB JONGE PAARDEN GESVES - DAG 3
Op de 3e dag van het kampioenschap van België jonge paarden was het opnieuw de beurt aan de 4& 6-jarige paarden. Een aantal producten van Stal de Muze wisten zich te plaatsen door opnieuw een foutloze omloop af te leggen.

Donderdag was het de beurt aan de 4 & 6-jarige paarden om hun 2e omloop af te leggen. Aangezien alleen de dubbele foutloze naar de finale mogen, was het belangrijk om ook deze manche foutloos te blijven.

Bij de 4-jarige paarden kwamen 150 paarden aan de start en maar liefst 91 hiervan legden een foutloze omloop af. Karline De Brabander en Ponsee V kregen 1 punt tijdfout, wat hen dus weg houdt uit de finale. Met Geneve de Muze kreeg Karline deze maal 1 foutje in de tripple. 56 combinaties waren opnieuw foutloos en mogen dus zaterdag terug komen voor de finale. Onder hen volgende fokproducten van Stal de Muze : Walter Lelie met Go Easy de Muze & G-Star de Muze en Kurt De Clercq met Glasgow de Muze.

Na de 4-jarige was het de beurt aan de 6-jarige paarden. 56 combinaties bleven foutloos na de 1e manche en 63 waren er foutloos in de 2e omloop. Uiteindelijk waren er slechts 30 die dubbel foutloos bleven en dus zondag terug komen voor de finale. Onder hen volgende fokproducten van Stal de Muze : Walter Lelie met Everlychin de la Pomme & E-Muze Yek. Karline De Brabander en de dekhengst Elvis Ter Putte waren goed op weg maar kregen jammer genoeg een fout op de insprong van de laatste dubbel en ook nog 1 puntje tijd.

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top