BK JONGE PAARDEN GESVES

Nouvelles

BK JONGE PAARDEN GESVES
Dinsdag is het kampioenschap van België jonge paarden van start gegaan in Gesves. Bij de 4-jarige paarden kwamen er 149 paarden aan de start waarvan er 93 foutloos bleven. Onder hen vinden we : Christophe De Brabander met Intenz van HD (Elvis x Candy), Kelly Vercauteren met Ulize de la Pomme (Tinka's Boy x Nais de la Pomme), Valentijn De Bock met Incroyable de Muze (Nabab x Excellentia de Muze) en Walter Lelie met Identity de Muze (Darco x For Pleasure).

Bij de 5-jarige paarden kwamen 81 van de 240 gestarte combinaties foutloos rond. Onder hen vinden we : Kurt De Clercq met Horizon de Regor (Obourg x Centa de Muze) en Havanna de Muze (Nabab x Teekitiezzie de Muze) en Evert Van Mele met Hijastro de Muze (Shindler x Boyante de Muze).

Bij de 6-jarige paarden maakten 49 van de 183 gestarte paarden geen enkele fout. Onder hen vinden we  Walter Lelie met Gigolo de muze (Lord Z x Cerise de Muze).

De 7-jarige paarden reden hun eerste omloop tellende voor de Beker Van België en meteen ook selectie voor Lanaken. In een barema A rechtstreeks op tijd kwamen 22 combinaties foutloos rond. De overwinning ging naar Pedro Nolasco (Romeo du Ry). Walter Lelie en Fortis Fortuna (V: Quidam de Revel) eindigde 13e, Kurt De Clercq met Funky Music (V: Vigo d'Arsouilles) 17e nadat ze beiden foutloos bleven.

Inscrivez-vous à notre newsletter

Restez informé toujours de nos dernières nouvelles


Back to top