BWP HENGSTENKEURING NEEROETEREN

Nieuws

BWP HENGSTENKEURING NEEROETEREN
Stal de Muze was dit jaar bijzonder succesvol op de hengstenkeuring BWP. Van de zes voorgestelde hengsten werden er 5 goedgekeurd.

1. Kasanova de la Pomme : zoon van Bamako de Muze die internationaal loopt onder Karline De Brabander en tevens halfbroer is van oa Mylord Carthago, Arc en Ciel de Muze, Norton d'Eole ..... Langs moeders zijde vinden we Everly Chin de la Pomme, kleindochter van de internationale merrie Qerly Chin. Kasanova toonde onder man dat hij uit goed hout gesneden is en werd meteen ook benoemd tot Siegerhengst van de keuring.

2. Kentucky van 't Ruytershof : zoon van de tophengst For Pleasure. Moeder is Diamanthina van 't Ruytershof, volle zus van de goedgekeurde dekhengst Emerald van 't Ruytershof.

3. Kaiser van het Lambroeck : zoon van topvererver Nabab de Reve. Langs moeders zijde vinden we Florette van het Lambroeck, kleindochter van Alouette van het Lambroeck die internationaal loopt in Amerika.

4.Jule de Lauzelle : zoon van Tornado FCS en Geneve de Muze, dochter van wereldkampioen Vigo d'Arsouilles en de internationale merrie Nelke van het Waterschoot.

5. El Torreo de Muze : zoon van Taran de la Pomme en Funky Music, dochter van Vigo d'Arsouilles en volle zus van de internationale merrie Quartz Music.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top