Loading...
De Muze-producten laten van zich horen

Nieuws

De Muze-producten laten van zich horen

Vakwerk van Bernardo Alves en Mosito van het Hellehof op het prestigieuze concours in Chantilly. Ze werden knap zevende in een proef 1.45m. In de GP pakte Luiz Felipe Azevedo Filho een negende stek met Hermes van de Vrombautshoeve (v. Vigo d’Arsouilles). Kitona de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) tekende dan weer voor een tweede plaats in een rubriek 1.55m onder Alexis Deroubaix.

In de GP1* noteerden we nog een vierde plek voor Margareth Eikner en Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte).

St. Tropez

Pieter Clemens en Icarus (v. Querlybet Hero) tekenden voor de beste prestatie in de GP4* van St. Tropez. Het duo legde beslag op de zevende plaats. Voor een zege in een rubriek 1.50m tekenden Mathieu Billot en Bad Boy du Bobois (v. Nabab de Rêve). Morfine de Muze (v. Nabab de Rêve) en Rik Hemeryck pakten plaats zes in diezelfde proef. Nog in St. Tropez, grepen Aymeric de Ponnat en Elize (v. Bamako de Muze) de derde plaats over 1.45m.

Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles) en Michel Robert lieten zich eveneens opmerken. Ze eindigden vijfde in de GP2*.

Valkenswaard

Winst was er in Valkenswaard voor ons fokproduct Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte) en Jos Verlooy. Ze schreven een rubriek 1.40m op hun naam. In de GP2* van Valkenswaard sprong de knappe achtste plaats van de pas achtjarige Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof) en Bas Moerings in het oog.

In de vijfsterrencompetitie, noteerden we nog een derde plaats voor Wout Jan van der Schans op Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve) in het 1.45m.

Knokke

Net geen zege voor Claire Putters en Copain de Muze (v. Bamako de Muze) in de GP2* van Knokke. Ze moesten tevreden zijn met de vierde plek. Voor Frederic Vernaet en Beijing Z (v. Bamako de Muze) was er eveneens een vierde plaats, maar dan in een proef 1.40m.

Pikap de Muze Z (v. Ponsee V) en Christophe Vanderhasselt waren goed voor tweede klasseringen in rubrieken 1.40m. Yves Vanderhasselt en Nairobi van Kojakhoeve Z (v. Nabab de Rêve) voegde daar nog een klassering aan toe op dezelfde hoogte.

Fontainebleau

Ook Frédéric Bouvard en Hugh Grant de Muze (v. Shindler de Muze) grepen net naast de zegepalm en eindigden tweede in een rubriek 1.45m in het Franse Fontainebleau. Met Lubie de l’Elan (v. Querlybet Hero) pakte Bouvard nog een derde plek, eveneens in een proef 1.45m.

Overige

De GP3* van Ommen leverde een vierde plaats op voor Frank Schuttert op Kinky Boy van ’t Gildenhof (v. Nabab de Rêve). In Vilamoura tekenden Francisco Rocha en Lanzarote de Muze (v. Clinton) opnieuw voor een aantal klasseringen. Zo eindigden ze onder meer voor een derde plaats in een rubriek 1.40m. Karl Cook was met Ircos IV (v. Nabab de Rêve) goed voor een tweede plaats over 1.45m in Traverse City en Ronnie Jones pakte een derde plaats met de pas achtjarige Interstar B (v. I’m Special de Muze) in een proef 1.40m in Bolesworth.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top