El Torreo-dochter blijft imponeren

Nieuws

El Torreo-dochter blijft imponeren

Olga van de Kruishoeve, een negenjarige dochter van El Torreo de Muze, heeft de stap gezet naar het allerhoogste niveau. Op het wereldbekerconcours in Lyon sprong ze onder Simon Delestre naar de derde plaats in de Masters (1.60m). In de tweesterrencompetitie was er een vijfde plaats voor Alexis Goulet en Nikias Ligie V.V. (v. I’m Special de Muze).

Pan American Games

Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Rêve) pakte de bronzen medaille met het Braziliaanse team op de Pan American Games. Individueel werd hij vijfde met Pedro Veniss.

Lexington

Jessica Mendoza en I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) bleven van het hout in een 1.50m-rubriek in Lexington. Het leverde hen een vierde plaats op. In een proef 1.45m noteerden we eveneens een vierde plek voor Mark Bluman en La Perla vd Barbierbeek (v. Nabab de Rêve).

Oliva

In de GP2* van Oliva reed Gerrit Nieberg naar plaats acht in het zadel van Jolie van het Molenhof (v. Nabab de Rêve). Karel Cox en Viva La Vida Z (v. Vigo d’Arsouilles) werden derde in een rankingproef. In de 1.40m-rubrieken was er winst voor Nadja Peter Steiner op Harry KM (v. Scendro) en waren er ereplaatsen voor Sofia Westborg met Karmijn ES (v. Vigo d’Arsouilles), Gerrit Nieberg met Jolie van het Molenhof, Jérôme Guery met Jyrado vh Bovenhoekshof (v. By Cera d’Ick), Koen Vereecke met Oilily de Muze (v. Vigo d’Arsouilles), Shane O’Meara met Ikaberlina RV (v. Elvis Ter Putte) en Gaetan Decroix met Extasie de la Roque (v. Elvis Ter Putte). Koen was verder ook de hele week foutloos met Istina Esqui (v. I’m Special de Muze).

Riesenbeck

Onder Gert Jan Bruggink sprong Vigalio SHO Z (v. Vigo d’Arsouilles) naar plaats twee in de GP2* van Riesenbeck, nadat ze ook al derde eindigden in een rankingproef. Harm Lahde en Echo van Spalbeek Z (v. Elvis Ter Putte) werden negende in de GP. In een proef 1.45m noteerden we een derde plaats voor Bruggink, ditmaal in het zadel van Viggo (v. Vigo d’Arsouilles).

Kronenberg

Lars Kersten en Funky Fred vh Marienshof Z (v. Fantomas de Muze) werden fraai tweede in de GP2* van Kronenberg. In een 1.40m-proef sprong Jules Van Hoydonck naar winst met Elize Z (v. Elvis Ter Putte).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top