Loading...
Fraaie vierde plaats voor El Torreo in GP Lier

Nieuws

Fraaie vierde plaats voor El Torreo in GP Lier

Azelhof

El Torreo de Muze bewijst opnieuw naar zijn beste vorm toe te groeien. Met Bernardo Alves werden hij deze week derde en vierde, respectievelijk in de Rankingproef op zaterdag en de GP op zondag.

Verder vielen vooral bij de jonge paarden heel wat uitstekende resultaten te noteren. Bij de zesjarigen sprongen Loic Cannaert en E-Risingson Z (v. Elvis Ter Putte) zich in de kijker, net als Vicky Van de Poel en Nona van de Zandhoeve (v. Elvis Ter Putte). Een leeftijdscategorie hoger lieten Geisha des Sequoias (v. Bamako de Muze, Odile Gierech), Mr. Jones (v. I’m Special de Muze, Stef Bossaerts), Me 2 By Cavalor (v. Elvis Ter Putte, Thibaut Bollen), Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles, Lorenzo De Luca), Mojito van de Meiboom (v. Malito de Rêve, Thierry Goffinet) en Madonna Dwerse Hagen (v. Elvis Ter Putte, Thibeau Spits) van zich horen. Bij de vijfjarigen tot slot was King Westleven Z (v. Kasanova de la Pomme) goed voor een aantal foutloze rondes met Laura Lorenzetti.

Valkenswaard

In de laatste van drie weken jonge paardenrubrieken in het Nederlandse Valkenswaard was Melia de Regor (v. Elvis Ter Putte) opnieuw alomtegenwoordig met een tweede plaats in de finale voor zevenjarigen met Gregory Wathelet. Eerder lieten ook Tamara Klop op Happy Handsome (v. Elvis Ter Putte) en Hello Zachary (v. Elvis Ter Putte, Scott Brash) zich al opmerken. Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) noteerde eveneens twee foutloze rondes met Karline De Brabander. Bij de zesjarigen sprong I’m Specialized (v. I’m Special de Muze) er bovenuit met Piet Raijmakers Jr.

In de GP2* reed Yuri Mansur naar de zesde plaats op Lou Lou VLS (v. Elvis Ter Putte) en ook onze hengsten deden het uitstekend. Navajo van ’t Vianahof sprong een foutloze ronde in het 1.20m en het 1.25m, Lector vd Bisschop voegde daar twee nulrondes aan toe op niveau 1.40m en Kasanova de la Pomme deed het zonder fouten in het 1.35m en het 1.45m, telkens met Karline De Brabander in het zadel.

Belangrijk

Ons fokproduct Important de Muze (v. Erco van ’t Roosakker) heeft met Darragh Kenny de juiste ruiter gevonden, zo lijkt het. Het duo werd derde in de loodzware GP5* van La Baule.

Overige

Zinius was opnieuw aan de winnende hand in de GCT/GCL van Madrid. Hij greep de zege in een rubriek 1.45m met uiteraard Harrie Smolders in het zadel.  In Nörten-Hardenberg toonde Jolie van het Molenhof (v. Nabab de Rêve) uit het juiste hout gesneden te zijn. Samen met Werner Muff werd de merrie vijfde in een proef 1.50m en derde in de GP (1.60m). Naccord Melloni (v. Nabab de Rêve) en Wojciech Wojcianiec maakten deel uit van het Poolse team dat tweede werd in de Nations Cup van het Noorse Drammen en in Sancourt tot slot, finishte Bjorn Vandenbossche op de vijfde plaats in de GP met Juristo van het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte)

STX Cyclus

Ook op nationaal niveau viel er een topprestatie te noteren. Hij was er eerder al een paar keer dicht bij en nu was het eindelijk raak voor Mithras de Regor in de Cyclus voor zevenjarigen. In Basècles schreef hij de proef op zijn naam, gereden door Guy Beyers.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top