Loading...
Kasanova steelt de harten in Lanaken

Nieuws

Kasanova steelt de harten in Lanaken

Veel spannender kan het niet worden, maar het draaide goed uit! Kasanova de la Pomme en Koen Vereecke konden met een honderdste van een seconde voorsprong de titel Sire of the World in ontvangst nemen. Van een hartenbreker gesproken. Het brons in deze rubriek was overigens voor Gilles Thomas en Feromas van Beek, een zoon van Fantomas de Muze. Verder in de top tien zagen we nog Navarone Z (v. Nabab de Rêve) onder Gerben Morsink, Hugh Grant de Muze (v. Shindler de Muze) onder Frederic Bouvard en Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof) onder Bas Moerings.

In de finales van de wereldkampioenschappen, toonden de nakomelingen van onze hengsten eveneens uit het goede hout gesneden te zijn. Bij de zevenjarigen eindigde Massimo Fiocchi zesde op Jaden WP (v. Denzel van ’t Meulenhof). Michael Pender en GCS Athena (v. Vigo d’Arsouilles) stonden op twaalf. Verder in de finale zagen we ook nog Origi Horta (v. Kasanova de la Pomme, Kendra Claricia Brinkop), Ollister du Lys (v. Scendro, Manuel Thiry), Embassy de Courcy (v. Vigo d’Arsouilles, Laurens Houben), Scarlina de Tiji (v. Scendro, Niels Bruynseels), Ogina vd Bisschop (v. Vigo d’Arsouilles, Bert Panneels) en Oakley van Dorperheide (v. Elvis Ter Putte, Jan Vermeiren).

Bij de zesjarigen sprong BP Limitless (v. Elvis Ter Putte) zich in de kijker met Max O’Reilly Hyland en in het kampioenschap voor vijfjarigen waren het de nakomelingen van Mosito van het Hellehof die indruk maakten. Zo eindigde Morice F Z (Katrijn Van Hoecke) knap tiende. Ook Qnokke de Muze (Dieter Laheyne) wist zich te kwalificeren voor de finale, net als Lightning Blue WS (v. Vigo d’Arsouilles, Lone Marie Øglend) en Q-Elvis Presley HH (v. Elvis Ter Putte, Alexander Housen).

Allen van harte gefeliciteerd!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top