Mosito scoort in Vejer de la Frontera

Nieuws

Mosito scoort in Vejer de la Frontera

Een prachtige top vijf in het 1.50m in Vejer de la Frontera, met Pedro Veniss met Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Rêve) op één, Bernardo Alves met onze hengst Mosito van het Hellehof op twee en Kendra Claricia Brinkop met Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) op vier. Knap werk!

Sara Vingralkova scoorde ook in Vejer met een vijfde plaats in een andere proef 1.50m op Mega Special DC (v. I’m Special de Muze).

Oliva

Daniel Meech en Hi-5 (v. Nabab de Rêve) waren goed voor de negende plek in de GP2* van Oliva. Voor Philippe Rozier en Le Coultre de Muze (v. Presley Boy) sprongen naar de tweede plaats in een proef 1.45m. In de eensterrubrieken realiseerde Carlos Borho Giron een vijfde plek met Esprit de l’Esprit Z (v. Elvis Ter Putte).

Valencia

In de GP2* van Valencia piloteerde Charlotte Bettendorf Nikita du Roton (v. Elvis Ter Putte) naar de derde plaats. In een rubriek 1.40m pakte Bettendorf ook nog een vijfde stek met Igor Chavannais (v. Scendro).

Gorla Minore

Winst was er voor Jotage B (v. Denzel van ’t Meulenhof) en Giulia Martinengo Marquet in een rubriek 1.45m in het Italiaanse Gorla Minore. Wout Jan van der Schans en Forlan van de Sprengenberg (v. Nabab de Rêve) realiseerden de tweede plaats op dezelfde hoogte.

Overige

Malibu de Muze (v. Nabab de Rêve) en Sergio Alvarez Moya scoorden een tweede plek in het 1.55m op het WEF in Wellington. Melia de Regor (v. Elvis Ter Putte) toonde zich met Gregory Wathelet in ’s Hertogenbosch met een vierde plaats in een rubriek 1.40m. In het Mexicaanse Coapexpan tot slot, sprong Martialis van ’t Merelsnest (v. Nabab de Rêve) zich in de kijker met een vijfde plaats in de GP met Manuel Gonzalez Dufrane.

Presentatiedagen BWP Sint-Niklaas

Naëlle van Hof ter Naillen (v. Elvis Ter Putte) eindigde vierde in de finale voor driejarigen op de presentatiedagen van BWP Sint-Niklaas. Tsarine-P vh Hemelszoet (v. Eames de Hus) pakte de negende plaats. Verder waren er nog ereplaatsen voor Toedeloe de Regor (v. Bamako de Muze), True Love d’O (v. I’m Special de Muze) en Thina DC (v. Vigo d’Arsouilles),

Bij de mannelijke tweejarigen pakte Undercover van ’t Paradijs (v. Scendro) de tweede plaats. Umano de Rigo (v. Bamako de Muze) stond op vier, Ubuntu de Regor (v. Malito de Rêve) op zes en Umako d’Astoch (v. Bamako de Muze) op negen.

Bij de vrouwelijke tweejarigen was Belle Bijou (v. By Cera d’Ick) goed voor de vijfde stek. Une Balou vd Maltahoeve (v. Mosito van het Hellehof) stond op zes en Une Bisquet vd Maltahoeve (v. Mosito van het Hellehof) op acht. Voor Valencia V STB-DDB Z (v. Vigo d’Arsouilles) tot slot, was er een negende plaats.

Showdag Jonge Belgische Springpaarden BWP Hoogstraten

Twix van HD (v. Lector vd Bisschop) sprong soeverein naar de winst bij de mannelijke driejarigen op de showdag van BWP Hoogstraten. It’s Otto 111 C Z (v. I’m Special de Muze) pakte plaats tien. Bij de vrouwelijke driejarigen was er een derde plaats voor Tcharly van HD (v. Lector vd Bisschop).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top