Nabab-nazaten blijven presteren

Nieuws

Nabab-nazaten blijven presteren

Op de wereldbekermanche in Stuttgart sprong Denis Lynch zich in de kijker met Brooklyn Heights (ex-Jorden van de Kruishoeve, v. Nabab de Rêve). Ze pakten de tweede plaats in de wereldbeker. Henrik von Eckermann liet ook van zich horen met een tweede plaats in een proef 1.55m op Nababette Z (v. Nabab de Rêve).

Oliva

Jérôme Guery en Great Britain V (v. Nabab de Rêve) pakten de derde plaats in de GP en wonnen een rubriek 1.40m in Oliva. In diezelfde GP was er een tiende plek voor Julien Epaillard op Chana de Valeme (v. Nabab de Rêve).

Vilamoura

Sinds een aantal maanden zijn Ines Joly en Elvic v/h Hoeve-Terras Z (v. Elvis Ter Putte) vaste klanten in deze rubriek. Afgelopen week voegden ze opnieuw een tweede plaats in een 1.45m-rubriek toe aan hun palmares, ditmaal in Vilamoura. Julien Anquetin en Gravity of Greenhill (v. Nabab de Rêve) eindigden op vier in dezelfde proef. In de GP3* van Vilamoura was er een vijfde plaats voor Pedro Veniss en Nimrod de Muze Z (v. Nabab de Rêve).

Villers Vicomte

Melanie Cloarec en Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) scoorden in het Franse Villers Vicomte met een zevende plek in de GP2*. Verder wonnen ze een proef 1.45m en eindigden ze derde in het 1.40m.

GP2*

Net niet voor Gert Jan Bruggink en Vigalio SHO Z (v. Vigo d’Arsouilles) in de GP2* van Kronenberg. Ze moesten genoegen nemen met plaats twee. In de GP2* van Gorla Minore greep Benedetta Ganassini de tiende stek met Isolde de Muze (v. Nabab de Rêve). Ook in Lier was er een van onze fokproducten aan zet. Dimme d’Haese en Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte) eindigden als negende in de GP.

Overige

In de GP5* van Monterrey snelde Shane Sweetnam naar plaats acht op Namaste van het Eyckeveld (v. Elvis Ter Putte). El Conde (v. Filou de Muze) won dan weer een proef 1.50m op het wereldbekerconcours in Toronto onder Nayel Nassar. Nisse Lüneburg en Nebraska van ’t Vianahof (v. Elvis Ter Putte) tot slot, eindigden als vierde in een rubriek 1.45m in Riyadh.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top