STX CYCLUS BASECLES

Nieuws

STX CYCLUS BASECLES
Foutloze rondes voor onze jonge paarden tijdens de 5e manche van de STX Cyclus in Basècles.

El Torreo de Muze onder het zadel van Walter Lelie bij de 6-jarigen. El Torreo de Muze is een zoon van Funky Music (v. Taran de la Pomme), dewelke dit zelfde weekend een mooie 2e plaats behaalde tijdens de GP van jumping Bonheiden.

Bij de 5 jarigen Gino H onder het zadel van dezelfde Walter Lelie. Gino H (v. Calvino Z) is de halfbroer van de legendarische Hickstead en liep tot dusver alle manches van deze cyclus foutloos.

De 4 jarige hengsten Mosito van het Hellehof (v. Elvis ter Putte) onder het zadel van Karline De Brabander en Messi of Colors (v. Elvis ter Putte) onder het zadel van Geoffrey Cobbaet noteren beiden een foutloze rit.

Morfine de Muze, een dochter van Elvis ter Putte uit Jeleena de Muze (Tornado x Eureka van't Roosakker), noteerde eveneens een foutloze rit bij de 4 jarigen. De beloftevolle merries Call Me de Muze Z (Clarissimo Z x Ratina Gamma Z) en Vigo's Flip de Muze Z (Vigo d'Arsouilles x Butterfly Flip) deden dit zelfde kunstje over met een foutloze rit onder het zadel van Geoffrey Cobbaut.
 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top