STX CYCLUS HULSTERLO

Nieuws

STX CYCLUS HULSTERLO
Goede resultaten van onze hengsten en verschillende fokproducten van Stal de Muze in de eerste manche van de STX Cyclus!

Joyce de Rêve, een nakomeling van Nabab de Rêve, wint bij de zevenjarigen, voor Darcotique van het Meulenhof, een Marius Claudius uit Narcotique IV de Muze die voortkomt uit de welbekende stammerrie Qerly Chin. De Bamako de Muze nakomeling Double van de Moerhoeve liep in deze reeks een fraaie dubbel foutloze omloop.

De volle broer en zus Kontador VDM en Killerqueen vdm (Eldorado vd Zeshoek x Derly Chin de Muze) zijn respectievelijk 1e en 11e bij de zesjarigen, beide voortkomende uit dezelfde Qerly Chin. In deze proef eveneens een dubbel foutloze omloop voor Patchouli De Muze Z (Ponsee V x Geneve de Muze).
El Torreo de Muze (Taran de la Pomme x Funky Music) ook foutloos!

Bij de vijfjarigen zien we verschillende nakomelingen van Bamako de Muze  en Elvis Ter Putte nul springen, verschillende nakomelingen van Excellentia de Muze (For Pleasure x Narcotique II de Muze) liepen eveneens in de kijker en noteerden een foutloze ronde:
Favorita de Muze (Bamako de Muze x Shindler de Muze x  Boyante de Muze), Plato de Muze Z (Plot Blue x Erco van't Roosakker x Excellentia de Muze), Lima de Muze (Filou de Muze x Excellentia de Muze), Lummen de Muze (Elvis ter Putte x Geneve de Muze), Libelle de Muze (Elvis ter Putte x Bamako de Muze x Boyante de Muze), Newton de Muze Z (Nabab de Rêve x Excellentia de Muze) en Lakita de Muze (Bamako de Muze x Caipirinja)
Gino H ( Calvino Z x Ekstein), de halfbroer van Hickstead liep eveneens foutloos!

Bij de vierjarigen nulrondes voor: Machi Pichu de Muze (x Vigo d'Arsouilles), Demantur de Muze Z (Diamant de Semilly x Calato Z x Narcotique de Muze II), Morfine de Muze (Elvis Ter Putte x Tornedo FCS x VDL Groep Eureka) en Next Flip de Muze Z (Nabab de Rêve x Butterfly Flip)
Eveneens onze 4 jarige hengsten Matisse de Mariposa (Diamant de Semilly x Stakkato), Mosito van het Hellehof (Elvis Ter Putte x Nabab de Rêve) en Messi of Colors (Elvis Ter Putte x Qredo de Paulstra) liepen foutloos.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top