Vier hengsten goedgekeurd voor sBs

Nieuws

Vier hengsten goedgekeurd voor sBs

Het seizoen van de hengstenkeuringen verloopt vooralsnog voorspoedig. Op de keuring van het sBs kregen afgelopen weekend vier door ons voorgestelde hengsten groen licht. Het gaat om de driejarige Tellini van ’t Ruytershof (v. Pegase van ’t Ruytershof) en de vierjarige hengsten Sabatini van ’t Klavertje Vier (v. By Cera d’Ick), Stitch de Muze (v. Mosito van het Hellehof) en Simply de Regor (v. Cornet Obolensky). Houd onze kanalen in de gaten voor meer informatie over deze hengsten!

Wellington

Op het WEF sprong Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) naar de tweede plaats in de GP4* onder Ioli Mytilineou. In het 1.50m was er een derde plaats voor I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) en Jessica Mendoza. Lucy Deslauriers en Enanda (v. Nabab de Rêve) waren dan weer goed voor een vijfde plek over 1.45m.

Gorla Minore

Marit Haarr Skollerud en Lancaster (v. Fantomas de Muze) klasseerden zich in de GP3* van Gorla Minore. Voor Elise (v. Nabab de Rêve) noteerden we een vierde plaats in een 1.40m-rubriek met Paul Estermann.

Ebreichsdorf

Vroom de la Pomme (v. Vigo d’Arsouilles) en David Horvath tekenden voor de tweede stek in de GP van Ebreichsdorf. Het duo pakte ook nog een vierde en een vijfde plaats in twee proeven 1.40m.

Overige

Een tweede plaats in het 1.45m realiseerden Aymeric de Ponnat en Hoover (v. Clinton) op het driesterrenconcours in het Franse Royan. In Vilamoura sprong Piergorgio Bucci naar de vijfde plek in het 1.50m met Naiade d’Elsendam Z (v. Nabab de Rêve). Op het CSI2* in Valencia tot slot, pakte Felipe Coutinho Mendonca Nagata een tweede plaats in een rubriek 1.45m op Monseigneur (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top