Loading...
Winst voor Matisse in Vejer de la Frontera

Nieuws

Winst voor Matisse in Vejer de la Frontera

Vejer de la Frontera

Knalprestatie van onze achtjarige hengst Matisse de Mariposa in Vejer de la Frontera. Hij sprong er naar de winst in een rubriek 1.35m met Bernardo Alves. Met Mosito van het Hellehof, noteerde Alves overigens ook nog twee nulrondes in het 1.40m.

De eveneens pas achtjarige Elton van het Exelhof Z (v. Elvis Ter Putte) pakte plaats zeven in de GP2* dankzij een dubbel foutloze omloop met Anna Wilks in het zadel. Tim Wilks en Melvin vd Bisschop (v. Elvis Ter Putte) werden vijfde in een proef 1.40m.

In de rubrieken voor zes- en zevenjarigen waren er foutloze rondes te noteren voor Elvira de Bornival Z (v. Elvis Ter Putte, Guillaume Foutrier), Jacks O (v. I’m Special de Muze, Gaj Riossa), Scenorrado vd Hunters Z (v. Scendro, Derin Demirsoy), Orage Optimus (v. Scendro, Filippo Tabarini) en Nashville Hero (v. Bamako de Muze, Gaj Riossa)

Wellington

Amper vier foutloze combinaties in de zware GP4* van Wellington. Onder hen Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze) en Jessica Springsteen. Het leverde hen uiteindelijk de tweede plaats op.

Opglabbeek

Prima werk van Frederic Bouvard en Lubie de l’Elan (v. Querlybet Hero) in Opglabbeek. Het duo pakte een derde plaats over 1.45m en een vijfde plaats op niveau 1.40m. Met zijn andere troef, Hugh Grant de Muze (v. Shindler de Muze) liet Bouvard zich eveneens opmerken. Ze sprongen naar een tweede plaats in een proef 1.45m.

Bij de jonge paarden lieten I’m Viva la Resistence (v. I’m Special de Muze, Juri Sokolovski), Niara (v. Elvis Ter Putte, Marit Haarr Skollerud), Ici Molga D (v. Denzel van ’t Meulenhof, Anna Hästbacka), Elnica CL Z (v. Elvis Ter Putte, Benediktee Serigstad Endresen) en Ninja JW van de Moerhoeve (v. Elvis Ter Putte, Therese Søhol Henriksen) zich opmerken in de proeven voor zeven- en achtjarigen.

Laura Stotzem en Oechie K (v. I’m Special de Muze) wonnen de finale voor zesjarigen. Verder waren er in deze leeftijdscategorie ook foutloze omlopen voor Olala (v. Scendro, Maud Pietroniro) en Opportunity Vitseroel (v. Elvis Ter Putte, Christophe Vanderhasselt). Bij de vijfjarigen klaarden El Future van ’t Ameldonk Z (v. El Torreo de Muze) en Maxime van Andel de klus drie keer op rij zonder springfouten.

Oliva

Ook in Oliva ging het lekker. Alexander Butler en Gaston d’Ecaussinnes (v. Malito de Rêve) sprongen naar de vierde plaats in de GP1* van Oliva, nadat ze eerder ook al tweede werden op deze hoogte.

Overige

Mohd Osama El Borai had Hannah-Gold (v. Nabab de Rêve) gezadeld voor de GP2* van Riyadh en niet zonder succes. De combinatie strandde uiteindelijk op plaats vier.

In het Italiaanse Ornago tekende Giulia Martinengo Marquet voor de beste prestatie bij de zesjarigen, namelijk geen springfouten over drie dagen competitie met Jotage B (v. Denzel van ’t Meulenhof). Bij de vijfjarigen was er een nulronde voor Chiara Guerenzi Rocca en Parel De Guldenboom (v. Nabab de Rêve).

Bij de jonge paarden in het Franse Chazey-sur-Ain tekende Gilles Willemann voor een nulronde. Hij had hiervoor Elixir Du Houlbec (v. Vigo d’Arsouilles) gezadeld.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top