Loading...
Bingo voor Lector en Quickly

Nieuws

Bingo voor Lector en Quickly

Wat een weekend voor Koen Vereecke en onze hengst Lector van den Bisschop in Opglabbeek. Het duo finishte op zaterdag al negende in de rankingproef en om het helemaal af te maken, pakten ze de winst in de GP2*.

Ook onze Quickly v/d Kruishoeve deed van zich spreken met opnieuw drie foutloze rondes bij de vijfjarigen. Tot dusver deed Quickly het in al zijn internationale optredens foutloos.

St. Tropez

In St. Tropez won Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles) een proef 1.40m. Malissa is onder meer de moeder van onze pas BWP-gekeurde hengst Sambucci de Muze.

Montefalco

In de GP4* van Montefalco ging de vijfde plaats naar Harry Allen op Guinness (v. Nabab de Rêve). In het 1.45m was er een vierde plaats voor Guido Franchi en Nayana ADB (v. Nabab de Rêve) en een vijfde plaats voor Umberto Reboldi op Heros de Regor (v. Malito de Rêve).

Valkenswaard

Ook in Valkenswaard deed de nafok van Nabab de Rêve van zich horen. Konak (v. Nabab de Rêve) en Gilles Thomas pakten er de negende plaats in de GP4*.

Samorin

Komeet vd Bisschop (v. Nabab de Rêve) en Niklas Arvidsson sprongen naar een vijfde plaats in een proef 1.45m in Samorin. Voor Maximilian Schmid en Guardiola-N (v. Vigo d’Arsouilles) was er een vierde stek op dezelfde hoogte.

Overige

Een hoofdrol was er in Nancy weggelegd voor Eric Lelievre en Cheyenne de la Violle (v. Nabab de Rêve), met een vierde plaats in de GP en vijfde plaats in een proef 1.40m. Gudrun Patteet en Sea Coast Monalisa van ‘t Paradijs (v. Bamako de Muze) waren goed voor de vierde plaats in een rubriek 1.45m op het CSIO3* in Praag. In Kronenberg was er een derde plaats voor Noëlle van der Velde en Haricot Verts (v. Nabab de Rêve) over 1.40m. In het Litouwse Kunkiai tot slot, sprong Oleksander Prodan naar de derde plaats in een proef 1.40m met Dakar (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top