Loading...
Imagine de Muze wint GP Vilamoura

Nieuws

Imagine de Muze wint GP Vilamoura

Ons fokproduct Imagine de Muze (v. Nabab de Rêve) heeft afgelopen weekend de GP gewonnen op het CSIO3* in Vilamoura met de Britse ruiter James Wilson. In diezelfde grote prijs, eindigde Duarte Romao overigens negende op Calvin de Beaufour (v. Nabab de Rêve). Voor Lanzarote de Muze (v. Clinton) en Francisco Rocha was er een vierde plaats.

Ook op andere plaatsen waren onze fokproducten aan zet. Zo won Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte) een proef 1.40m in Lier onder Jos Verlooy. Dit duo pakte overigens eveneens een derde plaats in een rubriek 1.45m en een vijfde plaats in een rubriek 1.40m.

Overige

Mara vd Bissschop (v. Elvis Ter Putte) was eveneens goed voor een klassering in Lier. Onder Christophe Vanderhasselt sprong de merrie naar een derde plaats in het 1.40m. Fouego de la Closière (v. Nabab de Rêve) zorgde voor topklasseringen in Praag. Hij werd tweede in de GP2*, tweede in de jachtrubriek 1.45m en derde in een tweefasenrubriek 1.45m, telkens met Jane Richard Phillips.

Op het jeugdconcours (U25) in Opglabbeek, liet Aurelia Guisson zich opmerken met No Limit Vh Legita Hof Z (v. Nabab de Rêve). Ze werden zesde in de GP (1.45m) en derde in een andere rubriek 1.45m.

In Gorla Minore tot slot, sprong Heros de Regor (v. Malito de Rêve) naar een derde stek in het 1.40m met de Italiaanse ruiter Umberto Reboldi.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top