Resultaten op Presentatiedagen maken ons trots

Nieuws

Resultaten op Presentatiedagen maken ons trots

Voor de coronavrees hoogtij vierde en zorgde voor de nodige afgelastingen, vonden zondag nog de presentatiedagen van BWP Gewest Sint-Niklaas plaats, een thuiswedstrijd voor Stal de Muze. Tot onze grote tevredenheid verliep het dan ook niet zonder succes.

Beste driejarige van de dag werd Regina van ’t Klavertje Vier (v. Vigo d’Arsouilles) van fokkers/eigenaars Jo & Christel Bosman - Van Duyse. Zij haalde het voor Ussaro Ter Wilgen Z (f: Wilfried Rooms), wiens halfzus Tigra Ter Wilgen Z  de moeder is van onze jonge hengst Fletcher Ter Wilgen Z (v. For Pleasure). Ook Corallo Ter Wilgen, de nummer vijf uit het eindklassement, komt uit dit lijntje en is bovendien gefokt uit een moeder van Bamako de Muze. Op plaats zeven stond Rimini van Orti (f: Johan Van Oost), uit een moeder van Vigo d’Arsouilles. Ricky d’O (f: Herman Claessens), een jonge topper van onze jonge hengst Navajo van ’t Vianahof, stond op plaats negen en ook de tiende plek had een link met Stal de Muze. Deze Rainbow-Dash II vh Schaeck (v. Plot Blue, f: Perry De Winter) heeft als moeder Eclips de Muze (v. For Pleasure) en is op die manier een kleinzoon van Walnut de Muze (v. Nabab de Rêve).

Net niet in de finale stonden Ricar d’O (v. Navajo van ’t Vianahof, f: Herman Claessens en Jan Gosselin), Ragnar vh Schaeck (Million Dollar vh Schaeck x Eclips de Muze, f: Perry De Winter) en Revlon vd Hazenhoek (v. Fantomas de Muze, f: Bert Merckx en Pieter De Vleeschouwer) bij de mannelijke driejarigen en Riga V V Haagem (v. Vigo d’Arsouilles, f: Marc Tortelboom) bij de vrouwelijke driejarigen.

Bij de mannelijke tweejarigen ging de tweede plaats naar Special Music (v. Emerald van ’t Ruytershof) van fokker Walter Lelie. Deze Special Music heeft als moeder ons fokproduct Jolie de Muze (v. Nabab de Rêve) en als grootmoeder onze topmerrie Cordula de Laubry. Sensation vh Hellehof (v. E.T. Cryozootech, f: Lieven Baten), halfbroer van onze hengst Mosito van het Hellehof, stond op plaats drie. Scotch van ’t Paradijs (v. Gino H) van Stal ’t Paradijs eindigde nog op een fraaie negende plaats.

Sister Bliss de Tamise (v. Gino H) won de reeks voor vrouwelijke tweejarigen. Fokkers van Sister Bliss zijn Wouter Dierickx en Kara Bosman. Sunshine vd Kruishoeve (f: E. Polfliet & C. Meulewaeter), uit een moeder van Fantomas de Muze, legde beslag op de derde plek. Plaats vier ging naar It’s Special Z (v. I’m Special de Muze) van fokker Rob Leemans. De negende en de tiende stek tot slot gingen naar Sisley vd Hazenhoek (v. Malito de Rêve, f: Bert Merckx & Lieselot Vanderheyden) en Saffier vd Dielaerthoeve (v. Matisse de Mariposa, f: Roger Van Hove).

Onze oprechte felicitaties aan alle fokkers en eigenaars.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top