Loading...
Tweede plek voor Mosito in GP Lier

Nieuws

Tweede plek voor Mosito in GP Lier

Onze 9-jarige hengst Mosito van het Hellehof rijgt de topprestaties aaneen de laatste weken. Na winst in de GP van Lier een aantal weken terug, was hij met Bernardo Alves nu goed voor de tweede plaats. Een van onze andere hengsten, Mithras de Regor, posteerde zich op plaats negen met Guy Beyers, nadat ze eerder ook al vijfde werden in een rubriek 1.45m. Nixon van ’t Meulenhof (v. Denzel van ’t Meulenhof) eindigde vijfde in de GP met Jos Verlooy.

Oliva

Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles) sprong eveneens naar de tweede plaats, maar dan in de GP van Oliva. Hij werd gereden door Michel Robert. Missouri van ’t Ruytershof (v. Bamako de Muze) en Pilar Lucrecia Cordon plaatsten zich als tiende.

Nog in Oliva waren er klasseringen voor Pieter Clemens op Malibu de Wiqui (v. Nabab de Rêve), Jérôme Guery op Nerio de la Haute Bruyères (v. Elvis Ter Putte) en Margriet de Mariposa (v. Nabab de Rêve) in diverse rubrieken 1.45m, net als voor ons fokproduct Call Me de Muze Z (v. Clarissimo Z) onder Koen Vereecke en opnieuw voor Missouri van ’t Ruytershof onder Pilar Lucrecia Cordon. Nora de Mariposa (v. Elvis Ter Putte) tot slot, won een proef 1.40m met Jérôme Guery.

Wereldbekermanches

Een fraaie zesde plaats was het resultaat voor Don Juan van de Donkhoeve (v. Bamako de Muze) en Jessica Springsteen in de wereldbekermanche van Verona. In Lexington sprong Mark Bluman naar een achtste plek in de wereldbekermanche op El Conde (v. Filou de Muze).

Overige

De Portugese ruiter Duarte Romao greep een derde plaats in een proef 1.45m in Vilamoura op Calvin de Beaufour (v. Nabab de Rêve). In het Oostenrijkse Ebreichsdorf tot slot, was er een vierde plaats voor de Tsjechische U25-amazone Sofie Najmanova in een rubriek 1.40m. Ze deed dat in het zadel van Nativio van het Leliehof (v. Bamako de Muze).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top