Vigo’s tonen zich in verschillende GP’s

Nieuws

Vigo’s tonen zich in verschillende GP’s

Begin vorig jaar vertrok Malissa de Muze (v. Vigo d’Arsouilles), moeder van onder meer onze jonge hengst Sambucci de Muze, richting de VS. Daar komt ze nu op het hoogste niveau uit onder het zadel van de jonge amazone Hallie Grimes. Afgelopen weekend sprong dit duo naar de zesde plaats in de GP4* van New York-Old Salem Farm.

Penelope Leprevost en Bingo del Tondou (v. Vigo d’Arsouilles) werden fraai tweede in de GP3* van München. Eerder waren ze ook al de beste in een rubriek 1.55m. Voor Meike Zwartjens en Denzel Tivoli Z (v. Denzel van ’t Meulenhof) was er een derde plaats in een 1.45m-proef.

Lummen

In eigen land werd er gesprongen op de Lummense graspistes. Le Blue Diamond van ’t Ruytershof werd door Olivier Philippaerts naar de derde plek in de GP gepiloteerd. Moneymaker van ’t Meulenhof (v. Elvis Ter Putte) stond op plaats vier met Oleksander Prodan in het zadel. In een rankingproef toonden Sacha Beghuin en Elcup Van Beek II Z (v. Elvis Ter Putte) zich met een tweede plaats. In het 1.40m noteerden we ereplaatsen voor Kaiser “T” “FVD” (v. Nabab de Rêve, Jens Thys) en Next Funky de Muze (v. Elvis Ter Putte, Dimme d’Haese).

Bourg-en-Bresse

Sea Coast Monalisa van ’t Paradijs (v. Bamako de Muze) greep de overwinning in een 1.50m-proef op het CSI4* in Bourg-en-Bresse. In de GP eindigde Benoit Cernin derde op Dynamite du Miral (v. Nabab de Rêve).

Overige

In de landenwedstrijd op het CSIO3* in Kronenberg realiseerde Elton van het Exelhof Z (v. Elvis Ter Putte) een dubbele nulronde onder de Argentijnse ruiter Mariano Ossa. Argentinië eindigde als tweede in deze Nations Cup.

Paolo Nuti en Mylord du Cœur des Collines (v. Malito de Rêve) snelden naar de tweede plaats in een rubriek 1.40m in Busto Arsizio. In het Litouwse Vazgaikiemis tot slot, werd Andrea Herck vijfde in een 1.40m-proef op Kalvarie van de Zelm (v. Nabab de Rêve).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top