Ook Lector laat zich niet onbetuigd

Nieuws

Ook Lector laat zich niet onbetuigd

In ons rijtje hengsten die zich in de internationale springsport al hebben laten opmerken dit jaar, was het na Kasanova, Mosito en El Torreo afgelopen week opnieuw de beurt aan Lector vd Bisschop. In drie rubrieken 1.50m-1.55m op het CSI5* in Windsor eindigde hij derde, vierde en vijfde en maakte hij geen enkele fout. Dat belooft voor de rest van het seizoen.

In de GP van Windsor snelde Levis de Muze (v. Elvis Ter Putte) naar de negende plaats onder Ioli Mytilineou. Viper Z (v. Vigo d’Arsouilles) snelde naar de overwinning in een 1.50m-proef met Martin Fuchs in het zadel.

San Juan Capistrano

De zege in de GP5* van San Juan Capistrano ging naar McLain Ward op Kasper van het Hellehof (v. Emerald), de halfbroer van onze Mosito van het Hellehof. Verder scoorde Matt Archer een derde plek in een 1.50m-rubriek met Luigi vd Bisschop (v. Bamako de Muze).

Bonheiden

Met een tweede plaats in de GP kunnen Pascale Haep en Iashin Sitte (v. Bamako de Muze) terugblikken op een geslaagd weekend op het CSI3* in Bonheiden. David Simpson en Pjotr van de Kruishoeve (v. Bamako de Muze) eindigden vijfde in het 1.45m. In de 1.40m-rubrieken noteerden we klasseringen voor Quality Time of Picobello Z (v. Querlybet Hero, James Wilson) en Piccadily (v. Vigo d’Arsouilles, Jack Ansems).

Madrid

Jérôme Guery en Juristo van het Hagenhof (v. Elvis Ter Putte) toonden zich in de GCT/GCL-manche van Madrid met een derde en een vijfde plaats in twee 1.45m-proeven. In de eensterrubrieken sprongen Jane Richard (Neptune de Muze, v. Cadeau de Muze) en Leticia Riva Gil (Victoria d’Argent, v. Nabab de Rêve) elk naar de derde plaats in een rubriek 1.40m.

Balmoral

In de GP2* van het Ierse Balmoral snelde William Walker naar plaats vijf met I’m Special The One AK (v. I’m Special de Muze). Kevin Gallagher en BP Limitless tekenden voor een vierde stek in een rubriek 1.45m.

Samorin

Voor Alice Janout en Esprit d’Intro Z (v. Elvis Ter Putte) was er een achtste plek in de GP2* van Samorin. In de jeugdrubrieken zorgde Natalia Sydow voor een goed resultaat door achtste te eindigden in de Junioren GP met Impala 47 (v. I’m Special de Muze).

Overige

I-Cap CL Z (v. I’m Special de Muze) en Jessica Mendoza eindigden fraai tweede in de GP3* van Lexington. Tiffany Foster en Battlecry (ex-Olympus van de Molenberg, v. Vigo d’Arsouilles) stonden op plaats vijf. In de GP2* van Lummen was Jack Ryan goed voor een negende plek op Eagle vd Wolfsakker Z (v. Elvis Ter Putte). Emiliano Liberati en Aruba Island (v. Vigo d’Arsouilles) tot slot, pakten het vierde prijzengeld in een 1.45m-proef in Montefalco.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van onze nieuwtjes


Back to top